U bent nu hier: Home » Centrale Verwarming Monteur » Lekkage Stadsverwarming / Storing

Lekkage Stadsverwarming / Storing

Stadsverwarming Purmerend

Stadsverwarming Purmerend | Storing dienst | Lekkage service

Heeft u een lekkende stadsverwarmingsunit , een defekt onderdeel of bent u toe aan een nieuwe unit? Bart Dorreboom Installatietechniek kan u verder helpen!

Wij verzorgen:

  • Verhelpen van lekkage en storing
  • Vervangen unit onderdelen
  • Vervangen stadsverwarmingsunit

installateur stadsverwarming purmerendKeurmerk Installateur Stadsverwarming Purmerend

Wij hebben het officiële ‘Keurmerk Installateur’ SVP. Zo bent u als klant verzekerd van een veilige en betrouwbaar werkende warmte-installatie. Dit zorgt voor een afgemeten energieverbruik. Daarnaast geven onze installateurs advies over de energiezuinigheid van uw installatie. Zo bespaart u nog op de kosten ook!

Contact of een afspraak maken?

Voor een afspraak of vrijblijvend advies kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van ons contactformulier.

Wat is stadsverwarming eigenlijk?

stadsverwarmingsunitStadsverwarming is een verwarmingssysteem. Hierdoor worden veel woningen verwarmd door een netwerk van warmwaterleidingen die zich onder de grond bevinden. Deze warmtedistributie van een stad noemt men stadsverwarming. Vandaag der dag wordt ook wel de term stadswarmte vaak gebruikt. Vaak maakt stadsverwarming gebruik van afvalwarmte van oa. elektriciteitscentrales en van de geothermie van afvalverwerkingsbedrijven. Huizen in steden en wijken met dubbele warmwaterleidingen zijn vaak niet aangesloten aan het aardgasnet. Leidingwater wordt meestal met hulp van warmtewisselaars door de warmtedistributie verwarmd. Soms wordt het warme water bij het verdeelstation al geproduceerd. Dit soort woningen hebben dan een aparte leiding voor het warme water toevoer.