U bent nu hier: Home » Dakwerkzaamheden » Bitumineuze dakbedekking

Bitumineuze dakbedekking

Bitumen dakbedekking laten plaatsen?

“Wij zijn dè specialist voor het professioneel plaatsen van de zogeheten bitumineuze of bitumen dakbedekking.”

Schakel ons in!

Wanneer wij worden ingeschakeld constateren we vaak dat door lekkage de onderliggende houtconstructies door schimmel en houtrot zijn aangetast. Bij onderhoud inspecteren we problemen die ontstaan zijn bij de detaillering van de aansluitingen van de dakranden en vernieuwen we de verouderde bitumen dakbedekking.

Onderhoud bitumineuze dakbedekking

Om ervoor te zorgen dat de levensduur van een plat dak optimaal wordt raden we sterk aan geregeld onderhoud te laten plegen door onze monteurs. Bij deze ondersteuning letten we op de volgende zaken:

  •  Wanneer er vernieuwing moet plaatsvinden controleren we of er water blijft staan doordat de onderlaag mogelijk is doorgezakt doordat de ballaag is doorgebogen. Water dat lang op één plek blijft staan zorgt voor een versnelling van van het verouderingsproces van het dak. Om dit te verhelpen herzien we het afschot en verstijven waar nodig de ballaag.
  • Controle bij de dakranden of de mastieekschroot naadloos aansluit op de boeiboord.

Opbouw van het dak

Wanneer we tot vernieuwing overgaan van de bitumen dakbedekking wordt deze vaak voorzien van dakisolatie. Het ligt geheel aan de situatie welk materiaal hier voor wordt gebruikt. We maken dan onderscheid van warme daken en koude daken.

Maak een afspraak!

Bel voor een afspraak of stuur een verzoek voor een prijsopgave. Natuurlijk geheel vrijblijvend!