U bent nu hier: Home » Dakwerkzaamheden » Zinkwerk

Zinkwerk

zinkwerkWelke zinkwerkzaamheden doen wij?

  • Wij repareren lekkages aan zinken dakgoten
  • Vervanging zinken dakgoten
  • Vervanging van zinken hemelwaterbuis
  • Zinken deklijsten, denk hierbij aan de randen van schuurtjes en dakapellen

Zinkwerk specialisatie

hwa materiaalBart Dorreboom Installatietechniek heeft zich gespecialiseerd in het bekleden van zinken daken, dakranden en goten. Zink wordt meestal toegepast bij de bekleding van een dak, gevel en voor de dakgoten. Dit metaal heeft namelijk ideale eigenschappen gecombineerd met een extreem lange levensduur. Bovendien is het uitstekend verwerkbaar. De duurzaamheid van dit materiaal samen met de optimale esthetische mogelijkheden zijn key!

Levensduur van zinkwerk

dakgoot pentax Door zijn lange levensduur mag zink zich tot de beste materialen rekenen, voor de toepassing van goten en dakbekleding. Wanneer een zinken dakgoten of dakbekleding goed is geplaatst kan deze zeker 30 jaar mee gaan. Echter het vervaardigen van een zinken dakgoot is een arbeidsintensieve klus. Daarin tegen is de kwaliteit en levensduur zeer aantrekkelijk en maakt het dat zink toe te passen is als dakdekking of dakgoten. Zeker voor de toepassing op een dakkapel of andere kleine daken. Zink is dus echt een aanrader. Bart Dorreboom Installatietechniek beschikt ook een eigen zetbank om alle vormen te kunnen zetten. Zo hebben we de juiste gereedschappen om elke klant van de best op maat gemaakte dakoplossingen.

Wat is het garantietermijn?

zinken vergaarbakAl eerder heeft u kunnen lezen dat zinkwerk wel 30 jaar mee kan gaan. Toch hangt de levensduur van een aantal factoren af. Staat het materiaal bijvoorbeeld onder bomen of de hele zomer vol in de zon? Gezien deze factoren geven wij daarom 10 jaar garantie op het door ons geleverde materiaal.