U bent nu hier: Home » Loodgieter Service

Loodgieter Service

Uw loodgieter in Purmerend voor elke klus!

loodgieterOp zoek naar een loodgieter in Purmerend? Wij helpen u graag met de meest complexe uitdagingen thuis of bij uw bedrijf. Onze loodgieters houden zich voornamelijk bezig met het aanleggen of vermaken van de volgende zaken:

Bart Dorreboom Installatietechniek is ooit begonnen als loodgieter. Zo kennen de meeste mensen ons bedrijf in Purmerend. Vandaag der dag zijn wij in te schakelen voor de meest uiteenlopende klussen.

Ouderwets ambachtelijk werk

De loodgieter is nog altijd een ouderwetse ambacht. Ook al is hij tegenwoordig van alle gemakken voorzien, het komt aan op vakmanschap en de kennis van de loodgieter. Het gebeurt steeds vaker dat pijpleidingen door ouderdom het begeven dan wel verstopt raken. Ook beschadigen ze, doordat ze jarenlang van binnen langzaam slijten door het dagelijks gebruik ervan. Bart Dorreboom maakt gebruik van de modernste apparatuur om problemen in no-time voor u op te lossen.

Techniek staat nooit stil

Vandaag der dag is het niet alleen maar handwerk. We moeten ook steeds meer van computers afweten, aangezien steeds meer cv ketels met technologische techniek worden aangestuurd.

Ons werkgebied

Wij zijn uw loodgieter in oa. Purmerend, Kwadijk, Beets, Amsterdam, Zaandam, Hoorn, Volendam, Edam, Wormer, Neck, Ilpendam, Watergang, Purmerland, Landsmeer, Den Ilp, Wijdewormer, Middenbeemster, Middelie, Oostzaan enz.

Afspraak maken?

Voor een afspraak met de loodgieter, voor werkzaamheden bij u in huis of op het bedrijf, kunt u een afspraak maken via ons contactformulier.

Bart Dorreboom Installatietechniek – Loodgieter in Purmerend en omgeving.

 

>> terug naar de home page >>