U bent nu hier: Home » Loodgieter Service » Sanitair

Sanitair

Sanitair installateur in Purmerend

wcIs uw badkamer aan een opknapbeurt toe en zoekt u een bedrijf die u helpt bij de renovatie? Een extra toilet erbij op de tweede etage of liever een hangend exemplaar voor beneden? Sanitair installateur Bart Dorreboom helpt u bij het installeren en het verleggen van de leidingen.

Bel ons voor vrijblijvend advies, of vraag een offerte aan!

Badkamer renoveren

badkamerDe badkamer is voor veel mensen een plek om even goed tot rust te kunnen komen. Een bad is een uitermate goede keuze wanneer u van lekker relaxen houdt en even wilt ontspannen. Ontsnappen aan alle stress waar u dagelijks mee wordt geconfronteerd! Ziet u uzelf al wegdromen? Wij kunnen u helpen met het renoveren of het plaatsen van een geheel nieuwe badkamer. We leveren een totaaloplossing, denk hierbij aan alle zaken die ervoor zorgen dat het plaatje voor u compleet is. De tegels plaatsen, het sanitair installeren en ga zo maar door. Voor meer informatie kunt u ons bellen voor advies en een kostenplaatje op maat.

Hangend toilet laten plaatsen

Een hangend toilet kunnen wij eenvoudig voor u plaatsen. Ook verzorgen wij het verleggen van de leidingen en koppelen we het toilet aan het riool. Verder heeft een hangend toilet niet alleen een veel luxere uitstraling, het is ook een stuk eenvoudiger te reinigen. Zo kunt u heel makkelijk onder het toilet de vloer grondig reinigen. We hebben veel ervaring met het plaatsen en kunnen u ook adviseren bij de aankoop.

Voor vragen over uw sanitair of een prijsopgaaf, neemt u contact met ons op!