U bent nu hier: Home » Loodgieter Service » Vloertegels laten leggen in Purmerend en omgeving?

Vloertegels laten leggen in Purmerend en omgeving?

Vloertegels leggen en/of vloerverwarming

Vloertegels geven een luxe uitstraling aan een ruimte. Ze zorgen voor een grote verfraaiing van uw woonhuis en passen nagenoeg bij elk interieur. Of het nou in de keuken, badkamer, toilet of woonkamer is, we leggen in alle mogelijke ruimtes. Het reinigen is bovendien erg eenvoudig. Zo past het dus prima in een huis waar kinderen en huisdieren een rol spelen.

vloerverwarming unitWij verzorgen o.a. de volgende werkzaamheden:

  • Vloertegels laten leggen in oa. badkamer, woonkamer, keuken en toilet
  • Vloertegels leggen op beton
  • Vloertegels leggen op hout
  • Vloertegels leggen op cement
  • Over oude vloertegels heen lggen
  • Vloertegels verwijderen

therminon

 

Interesse bij u gewekt? Dat is mooi! Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. We informeren u graag uitgebreid over de mogelijkheden bij u thuis.

Vloerverwarming laten aanleggen

vloerverwarmingNaast het leveren en installeren van uw vloertegels, helpen we u ook graag bij het aanleggen van de vloerverwarming.  Wilt u een professioneel bedrijf in de arm nemen die u goed kan adviseren over het infrezen van vloerverwarming of staalmatten? Of vloerverwarming ook geschikt is onder andere materialen dan alleen tegels? Zoek niet verder! Loodgieter Bart Dorreboom is uw partner in en rond uw huis.

Of het nu de badkamer, keuken of woonkamer betreft; voor elke ruimte ligt een passende oplossing voorhanden. Kwaliteit voor de juiste prijs. Dat is waar Bart Dorreboom voor staat. We bieden ons vakmanschap en advies graag aan bij de aanschaf van uw vloerverwarming.

Vraag gratis een offerte aan voor een aanbieding op maat.

We zijn specialisten in vloerverwarming en werken met gedreven en professionele monteurs. Met al meer dan 15 jaar ervaring met het aanleggen van vloerverwarming hebben we alle ingewikkelde klussen al eens op ons pad gehad. We geven garantie op alle door ons geleverde vloerverwarming.

wthBij de aanleg van de vloerverwarming maken we gebruik van zeer hoogwaardige materialen. We zijn pas tevreden als de gehele vloerverwarming naar behoren is geïnstalleerd en uitstekend functioneert.

Voor kwaliteit en een betaalbare oplossing voor uw vloerverwarming en vloertegels kunt u ons inschakelen!

Voor meer informatie of een vrijblijvend offerte aanvragen, of gewoonweg contact met ons opnemen, gaat u naar het contactformulier. We informeren u graag  en nemen alle mogelijkheden persoonlijk met u door.

Radiatoren plaatsen

Ook radiatoren laten plaatsen? Kijk voor meer info op de radiatoren pagina.