U bent nu hier: Home » Over ons

Over ons

Even voorstellen…

Bart Dorreboom installatietechniek is een allround installatiebedrijf  / loodgietersbedrijf uit Purmerend. Wij garanderen kwaliteit en leveren optimale service. We helpen onze klanten met alle voor komende werkzaamheden in en rond het huis. We zijn een gediplomeerd installatiebedrijf en mogen ons met trots aan u presenteren als:

Ons bedrijf opereert voornamelijk in de omgeving Waterland. Maar ook bedienen wij klanten in AmsterdamEdam, Volendam, Midden-Beemster , Wormer , Kwadijk, Beets en ver daarbuiten.

Onze geschiedenis

In 2007 was het dan zover. Na 15 jaar ervaring  te hebben opgedaan, op zowel theoretisch- als praktijkgebied, ben ik begonnen als zelfstandig loodgietersbedrijf. Ik heb al mijn ervaring gebundeld en ben rechtstreeks aan de klant gaan aanbieden.

Door het regelmatig volgen van cursussen heb ik mij door de jaren heen, dusdanig ontwikkeld dat ik altijd op de hoogte ben gebleven van de laatste technische en theoretische  kennis. Kennis die ik nodig had, om u als klant te kunnen adviseren en te helpen met de meest uiteenlopende klussen.

Door hard te werken en mijn klanten altijd goede kwaliteit en service te hebben verleend ben ik gekomen waar ik nu sta.

Wij staan voor u klaar om te helpen!

Namens ons team,

handtekening-bart-dorreboom

 

 

Loodgietersbedrijf Purmerend