U bent nu hier: Home » Over ons

Over ons

Even voorstellen…

Bart Dorreboom installatietechniek is sinds 2007 een allround installatiebedrijf  / loodgietersbedrijf uit Purmerend. Wij garanderen kwaliteit en leveren optimale service. We helpen onze klanten met alle voor komende werkzaamheden in en rond het huis. We zijn een gediplomeerd installatiebedrijf en mogen ons met trots aan u presenteren als:

Ons bedrijf opereert voornamelijk in de omgeving Waterland. Maar ook bedienen wij klanten in AmsterdamEdam, Volendam, Midden-Beemster , Wormer , Kwadijk, Beets en ver daarbuiten.

Vanaf 1 maart 2022 is Bart Dorreboom Installatietechniek onderdeel van HV Groep Totaaltechniek.

 

HV Groep Totaaltechniek – onder leiding van Jimmy Versteeg en Nick Havenaar – is reeds enkele jaren een vertrouwde speler in het loodgieters- en installatie veld. Voor Bart Dorreboom Installatietechniek zorgt de overname door HV Groep Totaaltechniek ervoor dat de continuïteit voor collega’s, klanten en relaties ook voor de toekomst gewaarborgd blijft. De overname biedt nieuwe kansen en ontwikkelingsmogelijkheden voor onze medewerkers. Onze opdrachtgevers profiteren dankzij de samenwerking van diverse disciplines en diverse specialismen die HV Groep Totaaltechniek biedt.

 

Jimmy en Nick kijken er naar uit om samen met het team deze overname tot een succes te brengen.